Vi har skiftet navn til Nuclair

Book online

Vi har skiftet navn til Nuclair

Book online

Vores fantasiske personale

Vi er spredt i alder så vi appellerer til alle aldersgrupper. Vores kundespektre er derfor også stort og bredt og vi fortrækker også dette da det giver adspredelse og udvikling for os i vores hverdag. Vi har derfor også altid haft elever der giver nyt liv, udvikling, inspiration og ikke mindst udfordrer os, når vi skal lære fra os. Når mulighederne byder har vi været lærested for udviklingsstudenter fra andre lande. Det er rigtig spændende og giver et godt supplement til de elever vi har i forvejen. Vi ser den faglige udvikling som en meget vigtig del af det at være frisør.

Kreativitet er en del at den vare vi sælger og det er derfor vigtigt at få så meget inspiration som mulig så vi kan videregive den til vore kunder. Det er også en meget vigtig del for os selv, da det er selvudvikling og er med til at give kulør på hverdagen.

Dorthe

Dorthe har været frisør siden 1981. Dorthe har været ansat hos Klip 14 siden 2003. Grundet sine mange års erfaring, varetager Dorthe alle behandlinger.

helle

Helle er indehaver af Klip 14. Hun har været uddannet siden 1998 og har været indehaver af salonen siden 2003. Hun varetager alle behandlinger med sine mange års erfaring.

nadja

Nadja er vores certificeret negleteknikker og frisørelev. Ud over det, er Nadja også vores extensionsekspert. Nadja tilbyder alle behandlinger.

Åbningstider

Mandag 09:00-17:00

Tirsdag 09:00-17:00

Onsdag lukket

Torsdag: 09:30-19:00

Fredag 09:00-17:00

Lørdag 08:30-13:00

Søndag lukket

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE